Texas Hold’em Regler

Om du har någonsin varit till ett baserat eller online-pokerrum för land – därefter, vet du antagligen redan att Texas Hold dem är allra den populäraste pokerleken i världen i dag. Populariserat av ny televisiontäckning, gillar kändislekar och massiva turneringar WPTEN, och WSOP, om du ska endast lära en lek, Texas Hold dem är det.
Det finns 3 olika variationer av att slå vad i Texas Hold dem. Dessa är; Gräns – tabellen ska ha en fast slå vad gräns liksom $.50 eller $1,00 per vad. Krukagräns – spelare kan slå vad så mycket som det sammanlagda beloppet i krukan på den tiden. Ingen gräns – tabellen har ingen gräns, så en spelare kan slå vad så mycket, som de önskar när som helst, förutsatt de har chiperna som naturligtvis täcker vad.

Inga gränslekar glorifieras på television och är ofta faktiskt ganska populära i online-turneringplatsen, men det finns vanligt mer spelare på fasta gränstabeller, när det kommer till vanliga cirkellekar. Krukagränsen är liknande till ingen-gränsen lekar, men gränser din investeringpre-misslyckande, när det inte är möjligt att slå vad mycket.
Hur man spelar Texas Hold dem: De 2 spelarna som sitter till det vänstert av återförsäljaren, måste posta en liten och stor rullgardin. En rullgardin är när du bindas för att förlägga en uppsättningvad, för du ser/för att motta din framsida för 2 kort ner. Efter spelarna har förlagt deras rullgardiner, ska återförsäljaren ge alla framsidan för 2 kort ner. Det finns en runda av att slå vad som startar med spelaren som placeras till det vänstert av rullgardinerna. Slå vad fortsätter, tills det inte finns några ytterligare lönelyfter, och varje spelare har kallat, eller vikt deras kort hands.3 handlade med textsidan upp i mitt av tabellen. Dessa kort i mitt är delade kort (för gemenskap) för att alla spelare ska använda i deras händer, och dessa partuclar tre kallas ”misslyckandet”. Det finns en annan runda av att slå vad i den samma beställningen som den föregående rundan. Det 4th kortet är handlat med textsidan upp i mitt av tabellen som är bekant som ”vänden”. Det finns en annan runda av att slå vad i den samma beställningen som de föregående rundorna. Det sista gemenskapkortet förläggas därefter i mitt av tabellen som kallas ”floden”. Därefter finns det den sista rundan av att slå vad. Resterande spelare visar deras kort som startar med den sista spelaren att slå vad. Om alla andra spelare på tabellen viker, tar bindas den resterande spelaren krukan och inte för att visa deras kort. Om callers inte kan slå händerna som vänds upp för dem, kan de kasta i deras kort, utan uppvisning.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*