Omaha Hold’em Regler

Om du har spelat Texas Hold dem för, ska du finna Omaha Hold dem som är bekanta. Den huvudsakliga skillnaden mellan de två lekarna är i slutsumman av kort som handlas till varje spelare. Texas Hold dem som är modiga, ger sju kort till varje spelare, medan i Omaha Hold de som är modiga, varje spelare, mottar nio kort. Leken kan spelas med två till tio spelare inklusive återförsäljaren.

I Omaha Hold måste de en deltagare göra bruk av hålkort för bruk två samman med tre av gemenskapkorten för att få den bästa handen av fem kort. I Texas Hold är de som är modiga där, ingen gräns på typen av kort som du kan spela med. En spelare kan endera ha en hand fem med alla gemenskapkort eller en kombination av tvåna. Det är exakt detta särdrag som många spelare glömmer och därefter begränsar felaktigt kort, när de startar ut på Omaha Hold dem.

Omaha Hold dem den modiga ProcedureThe spelaren på vänstra sidan av återförsäljaren postar en liten rullgardin i början av leken; en stor blind stolpe följer den från spelaren på vänster sida av den första spelaren som postade den lilla Blind.Then som, den stora rullgardinen måste vara halvan tabellgränsen, medan den lilla rullgardinen är halvan gränsen av den stora Blind.The-återförsäljaren fördelar korten därefter, genom att handla fyra med textsidan ned kort till varje spelare. Dessa kallas hålkort. Den första rundan startar med att slå vad från spelaren som lämnas direkt av den stora blinda affischen. Efter den slå vad rundan har avslutat, handlar återförsäljaren misslyckandekorten. Misslyckandet är tre kort med deras framsidor som visar upp som förläggas i mitt av tabellen. Alla spelare har tillträde till dem. De kallas gemenskappacken. Den nästa rundan av vadstarter. När slå vad är över, handlar återförsäljaren då Turn.The-vänden är ett fjärde kort med dess framsida som visar upp. Det sammanfogar gemenskappacken i mitt av tabellen. En slå vad runda följer denna. När rundan är över, ska återförsäljaren handla igen ett kort som kallas floden. Det är det femte gemenskapkortet och förläggas också i det mellersta området av tabellen. Den sista rundan av vad följer.

Varje spelare har nio kort som ska väljas från. De nio korten består av fyra hål och gemenskap som fem spelar kort. Spelaren kan endast använda fem av korten för att producera den bästa handen. Spelaren måste använda två åtminstone av hålet och tre kort från gemenskapdäcket för att nå den bästa handen fem. Personen, som har den bästa kombinationen, är vinnaren och tar pokerkrukan. Idén är att få den bästa möjliga pokerhanden från den obligatoriska kombinationen av två tre gemenskapkort för hål och.

Om återförsäljaren exponerar det första hålkortet, måste däcket blandas om, men, om han exponerar en annan typ av kortet, kan leken fortsätta. Om det finns för många kort i misslyckandet, måste korten handlas igen. Om mer än ett extra kort handlas, måste packen blandas om och handlas igen.

Om en spelare har en spolning, måste han ha två hjärtor som är inklusive i hans hålkort. I Omaha Hold är de inget i stånd till att erhålla fyra av en sort för en seger. Det finns sex möjliga kombinationer av två packehänder i ett fyra-kort avtal. De två parkombinationerna behandlas nästan som de två paren i Texas Hold dem som är modiga.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*